vrijdag 1 oktober 2010

Visiting Professor

Met ingang van 1 oktober 2010 ben ik benoemd tot Visiting Professor Corporate Governance aan de Nyenrode Business Universiteit. Ik zal verbonden zijn aan de Nyenrode School of Accountancy & Controlling en deelnemen aan onderwijs en onderzoek op het gebied van corporate governance.

Het is weer een nieuwe stap in mijn leven waar ik met veel plezier aan ga beginnen. Allereerst omdat het team van collega's mij met open armen en veel warmte hebben ontvangen. Ten tweede omdat Nyenrode stevige ambities heeft op het gebied van corporate governance waaraan ik graag mijn steentje zal bijdragen. Overigens blijf ik ook als lector Corporate Governance verbonden aan de Fontys Hogeschool Financieel Management in Eindhoven.
Naast mijn werk in het onderwijs blijf ik volop actief in mijn eigen adviespraktijk. In mijn hele werkzame leven heb ik altijd praktijk en wetenschap gecombineerd en dat blijf ik ook doen.
De benoeming is voor een termijn van drie jaar en daarmee voldoe ik ruimschoots aan de wens van het komende kabinet Rutte om de AOW-leeftijd te verhogen naar 66 jaar.
Ik hang mijn toga daarom nog lang niet in de wilgen en ben erg blij dat ik naast emeritus nu ook weer gasthoogleraar ben geworden.
Als pensioengerechtigde heb ik helemaal geen zin om te stoppen met werken. Integendeel, ik heb het drukker dan ooit en voel me daar prima bij.
U kunt er dan ook op rekenen dat u via dit blog nog veel van me zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten